25 Kasım 2011 Cuma

Yaman çelişki

Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.
                                                                          "MEVLANA"
Günün anlam ve önemiyle alakalı olmasada 

Azıcık süs ,püs iyi gelir kimi zaman .
Hayli zaman oldu hayliii zaman 

Bir kaç cici daha var sırada ,fırsat bulunup fotoğraflanıcak.

Ayıpmı örtermiş minik fiyonk.

Günün menüsüne en uygun tatlı.
Sanırım ambalajını çerçeveleyebilirim .
Çok başarılı buldum.
Fakat  uygulama kısmında bir hata yapmış olmalıyım ki , dilediğim lezzeti yakalayamadım , yada umduğum.

Minik aile yemeği.
Balık kebabı hhihihii :)

Helvada umduğunu bulamayan bir ben .
Elma ile tahini buluşturan bir ben .
Fazlalıklara doymuş bir beden 
Bu ne yaman çelişki.

8 yorum:

AsOrTiK dedi ki...

tuniğin arkasındaki fiyonk nedir öyle:)) şeker şey:)

tuba can dedi ki...

off balık,fırında helva dahasıda tahinli elma elif ya hani zayıflayacaktık biz ya neden dayanamıyoruz bu müthiş tatlara tatlılara :))

Sitare dedi ki...

Şu helva ben denesem nasil olur acep fiyonk coooook sirin

gelinyolu dedi ki...

birincisi; fiyonk çok şeker :)

ikincisi; şu helvayı ben de denedim, üzerine çikolata sosu dökünce güzel oldu :) yalnız sevmediğim tarafı soğudukça eski katı haline geri dönüyor..


http://gelinyolu.blogspot.com/

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Sofra çok güzelmiş:) Tahin ve elma hiç düşünmemiştim:) Ben fırında helva yaparken direkt helvayı karıştırıp fırına veriyorum. Güzel oluyor ama esas tarif: Biraz süt ve limonla karışırıp fırına vermek:) İyi bir hafta dilerim Elifcim:)

Giz dedi ki...

Çizgilerle leopar ne kadar güzel olmuş bir de arkadaki mini fiyonk tam bir bütünlük sağlamış desenler arasında, çok beğendim canım :)) balık helvasız olmaz ama tadı umduğun gibi değilse tahin pekmezi de çok severim ben canım çekti hatta şu an :P mmmm

Elifinelizi dedi ki...

Asortik;
Minnacık :)

Tubacan;
ahh ahhh sorma işte çelişki orda başlıyor :)

Sitare;
sadece fırına veriyorsun ama sanırım ben beceremedim :S

gelinyolu;
teşekkürler
öylemi çikolata sos diyorsun . Ben istedimki üzeri yansın iyici çıtır çıtır olsun ama malesef :(


Kirpiktekigözyaşı;
Evet bende limon ve süt ile ezdikten sonra fırına veriliyor diye biliyorum . Bunu görünce hazır ohh dedim süperr ama sonuç ııhh yine eski usule devam kendi yöntemlerimizle

Giz;
Şu sıralar tahin ,pekmez helva derken tavan yaptı enerji hehehehee
desenleri karıştırmayı çok seviyorum. beğediğine sevindim .

Stil Direktoru dedi ki...

haha yerim ayıbını örten fiyongunu .)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...