23 Haziran 2011 Perşembe

Çarşı , pazar , Atölyede halüler

Günlerdir tamamlamam gereken siparişlerin arasında boğula boğula , nihayetinde bir nefes alabildim . Gerçi amacım yeni siparişler için malzemelerimi tamamlamaktı fakat gün ödül gününe dönüşüverdi biranda.

Yaz demek elbise , etek demek benim için bir nevi . Özellikle motorsiklet tepesinde olduğumuzdan fırsat bulamadığım ve ilk fırsatta üzerime geçirdiğim .Bu elbisemi çok seviyorum , eski bir model ama yinede tablo şeklindeki kumaşlar herzaman fovarim .
Yelkenler foraaaaa
( Alışveriş sonrası çekilen resiim , azıcık kırış buruş )

Geçenlerde Bahar masalı blogunda englısh home ziyareti sonuçlarını paylaşmış.
 Aman Allahım oda ne ?? uzun süre aradığım ama bir türlü bulamadığım minik manken . Ertesi gün soluğu aldım en yakın AVM de . Yani bu gün , yani dün .ayyy yine kafam karıştı . Sebebi az sonra :) Birde hamburger partisi patlattım ki sormayın , herşey dubble . Öyle özlemişim ki , ardından çikolatalı drajeler . Ee ben ne anladım bu işten rejim niyetiyle aç gez  gez , bir günde yüklen haftalık kaloriyi . Amannnnn umrumda da değil . çok mutluydum yerken çünkü:)

Gelelim kafa karışıklığına . Şu görmüş olduğunuz eller ,aslında bloglarda gezerken görüyorum hep oje şişesini kavramış eller , renkleri anlatılıyor. Bende dilerdim öyle olsun :)) ama nerde . Atölyem için sipariş verdiğim masa , daha doğrusu masanın parçalarını biraraya getirmek için önce , İhtiyar marangoz amcadan , sonrasında kocadan ümidi kesince işin başa düşmüş fotoğrafı . Ama yinede pek bir sevdim yeni ojelerimi .
Masanın ayaklarını ham çam ağacı olarak  tornada kestirip , beyaz mat boyayla boyadım . Tüm gün boyunca tiner kokusuna maruz kaldığım için , bilincimin birçok kısmını kaybettim :) İşin kötü yanı , yoğunluğundan dolayı geciken eşimin beni o odadan geç  çekip çıkarması ve benim fenasi durmumu algılayamamam , değişik bir gece geçirmeme vesile oldu . Halen başım dönüyor inanılacak gibi değil . Aslında işin boyutu oldukça kötüymüşte , neyseki bilinçli bir insanla evliyim :) daha doğrusu iç dekorasyonla uğraşan ve aynı gün ustaları tinerden fenalaşan biriyle evliyim . Tecrübeleri kendime getirdi beni .

Bu yıl da yine vazgeçilmezlerin arasında önler kısa , tüm yoğunluk arkada çalışılan elbiseler ve tabi zıt renk uygulamaları  .

Zeynebim iyiki almış bu küpeleri , öyle seviyorum ki onları .

Mankenimi nerede kullanacağımı bilemedim . Heryerde denedim . En iyisi birkaçtane daha alayımda sıkıntı yaşamayım :)
Neyseki atölyeyi çalışacak kıvama getirdim . Ben biraz çalışsam iyi olucak .

Tatil hayalleri hiç aklımdan çıkmıyoooo

14 yorum:

BAHAR dedi ki...

mankenini güle güle kullan tatlım, heryere yakışıyor valla

tubitos dedi ki...

elbiseyle küpelerin uyumunu çok sevdim.. o mankene de bayıldım alıp salonun bir köşesine bile koyabşlirim çok ciciiiii =))

pelinpembesi dedi ki...

elifcimm bu manken bence sana uğur ve ilham getirecek :))

aşgaane dedi ki...

oy oy oy ojenin rengini sevsinlerrr:) ojeli ellerine de pek yakışmış matkap:)
terzikendi söküğünü dikemez dedikleri gibi olmuş eşinin sana yardım edememesi. ama kendi işini halletmişsin, tebrik ediyorum:)

adaşehir dedi ki...

ben de tubitos gibi elbise ve küpe uyumunu çok sevdim :) Aman Allah'ım o manken en güzel yerde sergilenmeyi hakediyor bence :)

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

elbisene bayıldım.. bende elbise giymeyi çok seviyorum. bu manken minik mi....

SvGLove dedi ki...

Ben bu manken icin ölürum:D Ben de arayip duruyordum! Ama buradan Italya'ya goturulmez di mi;P
O kupeler, o elbiseyle geziyor hep di mi;) Oyle olunca tatil nasil ciksin ki aklindan caniiim:D

Adsız dedi ki...

arkadaşım özledim nasılsın neler yapıyosun işlerini bitirdinmi

Giz dedi ki...

canım o mankeni ben de dün gördüm ve görür görmez aldım aslında büyüğünü istiyordum ama bulamadım şimdi küçüğü ile idare edeceğim ama süper bir dekor güle güle kullan :)

Elifinelizi dedi ki...

Bahar;
Ayy sayende şekerim . İyiki sende almışsınki , haberim oldu . Güle güle kullanalım bence :)

Elifinelizi dedi ki...

Tubitos ;
Ya sorma mankeni atölye için almıştım . Ama kafam karıştı . En iyisi gidip bikaç tane daha alıp abartayım diyorum :)

Elifinelizi dedi ki...

Buket ;
Öylemi diyosun , Ayyy inşallah :)

tubitos dedi ki...

Bugün tesadüfen Englishome'a girdim. Aaa bir baktım elifin mankeninden.. Zaten bayılmışım fotoğraftan bile hemen alıverdim =) artık odamın dekorasyonunun bir parçası =))

Elifinelizi dedi ki...

AAa yaşasın tubitosunda mankeni var artıkkk !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...