Aslında şu anda bi krepin resmine bakıyorsunuz. Bildiğimiz klasik tatlı krep içi reçelli gibi devam eden , sıradanlığı bozan şey içindeki reçeli tahinle birkite kullanmış olmam . Yıllardır alışmış olduğumuz tahin ,pekmez ikilisini ayırdım sanıyorum . İçine bir güzel tahini ve reçeli sürüyoruz ,sonrasında rulo yapıp üzerini kaymakla süsleyip ben vişne reçelini tercih ettiğim için vişne tanesini de istediğiniz sunum şekliyle sevrvis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.
9 Eylül 2010 Perşembe
Bayram Şekeri
Aslında şu anda bi krepin resmine bakıyorsunuz. Bildiğimiz klasik tatlı krep içi reçelli gibi devam eden , sıradanlığı bozan şey içindeki reçeli tahinle birkite kullanmış olmam . Yıllardır alışmış olduğumuz tahin ,pekmez ikilisini ayırdım sanıyorum . İçine bir güzel tahini ve reçeli sürüyoruz ,sonrasında rulo yapıp üzerini kaymakla süsleyip ben vişne reçelini tercih ettiğim için vişne tanesini de istediğiniz sunum şekliyle sevrvis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
İlk yorumu yapayım!