13 Haziran 2011 Pazartesi

Yeni heyecanlar

Fotoğraflar çekilirken heyecanım görülmeye değerdi . Nedenmi? çünkü artık benim minik bir kuyruğum var . Ne oldu ne değiştiki zaten 2 ay önce belime değen saçlarımdam devasa kuyruklar oluyodu . Hevesimi kursağımda bırakan sayın kocam . ' Madem bu kuyruğa bu kadar sevinecektin niye kestirdinki ' Allahım allahım düz mantık işte :0 Neolmuş yani hayata renk ve heyecan katmak bu kadar kolay ise niye herşey rutininde , sıradan, olağan gitsinki .
Gün oy atmaktı seçimdi gayet sıkıcı başladı . Enazında geçen yıl 1402 olan salon numaramız için girdiğimiz iddealarla hareketlendirmiştik. Bu yıl oda yok ve mürekkep lekeleride yok :) halbuki ne kadar leke çıkarıcı varsa yanımda istiflemiştim. 
Hava gibi durmaksızın değişen programların ardından (biliyorsunuzki motor sefasız bir pazar olamayacağı için havaya endeksliyiz, biliyoruz yağışlı olucak fakat ya açarsa , Bursa havası bu belli olmaz) evde makarna partisi yapmaya karar verdik.
Ee tabi bunda birgece önce izlediğimiz. Vedat Milor'un etkisi oldukça yoğun . Değerli abimiz gitmiş İtalya'ya ballandıra ballandıra anlatıyo . Birşeyide  bilme yahuuu . Adam ikram edilen şarabın tarihini, soyağacını oda yetmedi üretilen yerini mahsenini sahibiylede dostluğunu anlattı . Kabaran makarna iştahımız için geç bir saat olduğundan  pazara iy,i bir altarnetif oldu.
Gerçi gittiği restoranların adres ve telefonlarını verince arayıp rezervasyon yaptırsakmı diye düşündük :S ama home swett home :))
Alışverişimizi yaptıktan sonra bizi bir süpiz bekliyordu . bardaktan boşalırcasına yağan yağmur . Elimizde kasklarla ölece kalakaldık . Ben biraz baktıktan sonra ' Bir bulut nekadar yağmur taşıyabilir ki?'kelimelerinin damlalara karışması ve motorla eve gelene kadar su içinde kalmamız bir oldu . Öyle güzeldir ki yaz yağmurunda motorla gezmek . Gerçekten deli değilim çok ayrı bir keyiftir.
Sonuçta erdik ya muradımız . Savaşta her yol mübahtır.
Gelelim yeni heyecanların en heyecanlı kısmını . Artık elifinelizinden sonra 3. bir adresiniz daha oldu . Hayırlı uğurlu olsun. 
Bambaşka bir can , şekermi şeker çikolata gibi birşey. Sevgili Zeynebim uzun bir aradan sonra tekrar gönlünü konuşturmaya karar verdi. zaten siz onu çok iyi tanıyorsunuz. Şimdi size Şurdaki pasta, şurdaki hediye , şurdaki vs vss paylaşmaya kalksam blogun çoğunu gezdirmiş olucam . Dilerseniz siz yinede gezin ammavelakin gelin onu kendi renkleriyle tanıyın . Ara sıra fırsat buldukça bendende minik şeyler görebilirsiniz. Yukardaki bandanaların eski hali ve yeni halleri gibi . 
Napıyormuşuz hemencecik tık tık , yok yok yan sütunda görüceksiniz sevgi ve enerji dolu çiçekli böcüklü yüreği.


Başımın taaacı taçları


Umarım iyi geçen bir hafta olur hepimiz için  :)

4 yorum:

tubitos dedi ki...

makarna enfes görünüyor =)

Elifinelizi dedi ki...

gel şekerim sanada yapayım afiyetle yeriz:)

Giz dedi ki...

Elif'cim minik atkuyruğun çok şeker gözüküyor uzun kuyruğa göre daha şık, ispanyol duruyor bence :)) erkekler hep düz mantık düşünür o minik, sevimli kuyruk uzayana kadar beklediğin zamanı sen biliyorsun sonuçta canım :)) tortellini müthiş leziz gözüküyor canım çekti çok :) yaz yağmurunda yürümek de çok keyiflidir motorsiklette gitmeyi düşünemiyorum :)

Elifinelizi dedi ki...

Giz'cim
teşekkürler, bende çok sevdim minik kuyruğu pek bir rahat.
Makarnamı ? olmucak böle topalanalım kıskısa parti verelim .
Yağmurda motorsiklet le gez derim ömründe bir defada olsa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...