12 Ocak 2011 Çarşamba

Bir kuş konacak bloguma




Duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnn
kurabiyegiller.com ' da çekiliş varrrrrrrrrrr:)

9 yorum:

Gulos dedi ki...

Çok sevimli görünüyorlar inşallah sahibi siz olursunuz .
Sevgileirmle.

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Ablası mailini aldım, hiç sıkma canını, olurmu hiç, iyi olmuş öyle olmuş, bu arada ben iki gün evde değildim çıkıp gittiğim anlar oldu, acaba ben yokken gelmişmidir, bana kargo bilgilerini verebilirmisin?

Elifinelizi dedi ki...

Bilemiyorum Afet ablacım ben vereyim bilgileri sana; tam anlayamadım ama fişin üstünde şöyle bir kod var ptt kargo kp00178359740 amaaannn zaten bir daha mı asla ordan bişi göndermem

Elifinelizi dedi ki...

Guloş ; sizde katılın herkese açık :)

Nihan dedi ki...

Elifciğim,
postunla ilgisiz olacak ama yaptıklarını çok beğeniyorum. en çok da yaparkenki heyecanını seviyorum. çok sevgiler canım.

Elifinelizi dedi ki...

Sevgili Nihan ne kadarda anlamlı söylemişsin çok mutlu oldum düşüncelerinden:)

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Ablasııııı, geldiiiii, hediyem geldiii, bayıldıkk, kızım el koydu ama:( hayatta bırakmam anne bunu sana dedi, çeyizine saklıcakmış. Çok cici olmuş çok şeker, o kurdeleleri, o hediye süsü herşey harika ya, ellerine emeğine sağlık , çok kaliteli ve güzel olmuş, hemen resimledim, ya bugün akşam yarın sabah yayınlıcam, çok sağol tekrar, ellerin dert görmesin, sevgiler...

Elifinelizi dedi ki...

Çok sevindim beğenmenize:) napalım artık madem çeyiz söz konusu yapıcak birşey yok. merak etme ben yine uygun bir zamanda sana yeni bir tane hazırlarım. bende fotoğraflamadım gönlümden kopan bir hediye gerisi önemli değil öptüm ikinizide :)

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...