5 Ocak 2011 Çarşamba

Sıcak rüyalara yolculuk..

Sonunda sevgilimin yeni yıl hediyesini bitirebildim . Tabi biraz geç oldu , gerçi sevgililer günü hediyesi olarak düşünseymişim daha bir anlamlı olacakmış galiba . Hoş yeni yıl , sevgililer günü benim eşimin teyet geçtiği şeylerdir hep.
Sevgililer günü gelir'' Biz sevgili değilizki '' yada '' aa sevginin bir günümü olur bize hergün özel'' vss diye uzayıp giden bahaneler zinciri. Kişilik itibariyle spontene gelişen olayları süprizleri daha bir sever kendileri . İtiraf etmeliyimki benim çalışıp, günlerce planlar yaptığım programlardan ziyade , onun hazırlamadan öylesine gelişen olaylar iz bırakmıştır 15 yıllık birlikteliğimizde.


Eh tabi birde fotoğraflama konusunda kendisinden destek olmasını istedim. (hiç kolay olmadı ikna etmek)


Motorsiklet sever diyemiyeceğim tutkunu daha doğru bir kellime olucak, biri olarak farklı bir temada çalışmam imkansızdı.


Kumaş olarak pazeni tercih ettim:) %100 pamuklu olduğundan dolayı kullanışlı olacağını düşündüm. Üzerine aplik yaptığım kumaş farklı bir tür ama motorsiklet resimleri olması yeterliydi. Çok keyifli bir çalışma oldu.

Sizde sevgilinize , sevdiğinize yaklaşan sevgileler gününde sıcacık bir hediyemi düşünüyorsunuz? o zaman doğru adrestesiniz. Sevdiği , yada ilgi alanlarını vede renk belirtmeniz yeterli .Daha detaylı bilgi için elifinelizi@gmail.com

İçimizdeki büyümeyen çocuklara...

3 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

bravooo . canım süper bir çalışma olmuş çok beğendim eşinde sağlıkla giysin ellerine sağlık. kumaş tercihin çok yerinde.
sevgiler

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Bu maarifetine maşşallah demek lazım senin, dur dilimi ısırayım:) emeğine yüreğine sağlık ablası, sevgiler.

Elifinelizi dedi ki...

Örgü çantam; İzninizle artık sizede abla diye hitab etmek istiyorum.
güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Afet ablacım siz böyle dileklerde bulununca bana bişicikler olmaz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...