12 Şubat 2011 Cumartesi

İstanbulda mutlu son

Sevgili Kıvılcım ve Ali sonunda erdi muradına. Bizede bir günlük İstanbul yolu gözükmüş oldu.
Feribota binilirde martılara simit atıp resim çekinilmezmi? çekinilmeyebilinir!! Üzerimizdeki şıkır şıkır kıyafetlerimiz rüzgarın keskin soğuğuna yenik düşünce en azından şöle bir kare yapabilme şansımız oldu.


  Martıların yeni seferi bekleyişleri görünmeye değerdi. 


Bizi iner inmez çılgın bir trafik karşıladı . O şehirde yaşamak için gerçekten peygamber sabrı gerekli kural diye birşey yok sanki. Herşey hiçe sayılıyor . Allahtan cebimizdeki teknoloji sayesinde alternatif güzergahı kullanarak bu işkenceye son verdik. Böylelikle vaktinden önce geldiğimiz salonun çevresinde kısa bir yürüyüş yapma şansımız oldu. Kafam allak bullak olmuştuki yazıyı görünce gülümsemeden geçemedim.


 Sabrı tükenen biri daha vardı aramızda . Elindeki telefonu yere attıktan sonra minik Yusufun yüzündeki mutsuzluğun ifadesi. Ama ısrarla kırık ekranla oyun oynamaya devam etti .

Binanın dış görünümü oldukça hoş ve sıcaktı.


Salona girdiğimizde görevli ve misafir kimse yoktu . Bizde fırsattan istifade edip 9 yıl sonra evetlerimizi yeniledik . Hala heyecan vericiydi.

 Sonunda Nikah saati geldi çattı . ikiside o kadar güzellerdiki . Günün tek nikahı olmaasından dolayı , nikah memuru bol vaktinin olduğunu söyleyip şarkılar şiirler derken oldukça keyifli bir tören oldu.


 Alinin kendini korumak adına aldığı önlem takdire şayandı . 



Takdire şayan biri daha vardı . O gün satış yapabileceği pek çocuk olmadığından dolayı , boloncunun Yusufa bolonları göstermek adına çabası

Hemen dönüş yoluna geçmek zorundaydık. Motorsikletini bakımdan almak zorunda olan arkadaşımız güneşi kaçırmak istemiyordu az üşümek adına. O yüzden köprüden hızlıca geçtik . Yinede 2 kez bogazı görme şansımızın olması İstanbulda olduğumuzun hissiyatını yoğunlaştırdı içimizde.






10 saattir yollarda olmamız , yemek yeme şansımız olmadığından dolayı açlığın verdiği etki ve bolca üşümemiz bizi arabadan indirmedi . Feribot yanaştığında kaçırdığım manzara karşısında pişmanlığımı anlatamam . Doya doya seyretmek yerine sadece anlık bir kare olarak kaldı muhteşem gün batımı.







                                                 












Yorgunluğumuza rağmen günün anlam önemi büyüktü. Mutlu olucağınızı biliyorum. Yinede mutluluklar diliyorum. Gözlerinizdeki aşkınız hiç bitmesin. Ehh birde büyük bir gurur yaşıyorum. Her fırsatta dile getirdikleri bir şey. Onlar için model olan evlilik hayatımız. Umarım sevginiz sonsuza dek sürer.

6 yorum:

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

Ne güzel bir gün geçirmişiniz. Bende bu gün vapur sefası yaptım. Trafik canavarı diye birşey var İstanbul'da.:) Bu arada gelin ve gelinliği çook güzelmiş. bende de mutluluklar.

Elifinelizi dedi ki...

Gün güzeldi gerçekten , ama hala öyle yorgunumki sanki o kamyonlar üstümden geçmiş gibi. Çok güzel değilmi prenses gibiydi:)

Zeynep'in Evi dedi ki...

çok hoş bir gelin çok hoş bir salonmuş:)

Elifinelizi dedi ki...

Zeynep; çok zariflerdi..

Limon çiçekleri dedi ki...

Gelinle damat hakikaten çok yakışmışlar birbirlerine Allah nazarlardan saklasın.Mutlulukları bir ömür boyu sürsün.Kareleriniz çok güzel elleriize sağlık.

Adsız dedi ki...

ne güzel bir hikaye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...